In de media

Nieuws overzicht
Leerlingen Fanfare de Wieden treden op in de Wanne

Geplaatst op: 30-05-2017

img25

Zaterdagmiddag 10 juni geven de leerlingen van Fanfare de Wieden een optreden in dorpshuis de Wanne te Wanneperveen. De zaal is om 13.30 uur open, het optreden begint om 14.00 uur en de entree is gratis.

Het thema van deze middag is ‘circus’. Om de muzikale optredens heen verzorgt kindercircus Okidoki uit Meppel verschillende acts, van acrobatiek tot goochelaars. Ook zijn er clowns aanwezig. Fanfare de Wieden spelen enkele nummers, waaronder het toepasselijke stuk Circus Suite. Maar de leerlingen staan deze middag in de spotlight: voor, door én met kinderen.

Leerlingen van Fanfare de Wieden
Fanfare de Wieden heeft op dit moment circa 30 leerlingen. De leerlingen spelen verschillende instrumenten, variërend van blokfluit, tot bugel tot slagwerk. Allemaal krijgen zij tijdens dit optreden een podium om te laten horen wat zij de afgelopen periode geleerd hebben. Ook speelt Johan van Dalen (lid van Fanfare de Wieden) samen met zijn dochter Emily een duet.

Kindercircus Okidoki Meppel
Kindercircus Okidoki uit Meppel geeft circuslessen aan kinderen van 6 t/m 18 jaar oud onder het motto ‘alles wat kan, dat mag’. De circusleerlingen vermaken tussen het optreden van de leerlingen van Fanfare de Wieden door het publiek. Goochelaars, acrobaten en verschillende clowns komen deze middag voorbij. Kindercircus Okidoki zorgt voor gegarandeerd plezier en spektakel.

img82
Agenda Optredens

Onze aankomende optredens

01-06-2017


img83
Repetitierooster

Onze repetitieplanning

01-09-2017